Elsket av barn i mer enn 20 land!

Anbefalinger fra glade foreldre

Vi får mange kommentarer, brev, e-post med takkenotater fra glade foreldre som elsker Barnas meditasjoner i hjertet mitt. Du kan se noen av dem her. Takk til alle for deling. Vi elsker å høre fra deg. Vennlig hilsen Gitte


"Bruker barnet meditasjoner "I hjertet mitt" for min følsomme datter med mye tanke ved sengetid."

"Mine barn har sovnet med sitt hjerte fullt av kjærlighet flere ganger."- De er fantastiske og gjør så mye bra for henne. Hun er et skilt barn, så hun bruker øvelsene når vi ikke er sammen, og hun savner meg. "I mitt hjerte" får min varmeste anbefaling."
"Kan sterkt anbefale å prøve boken, fordi i tillegg til å skape en indre fred i sinnet i barnet, støtter den også et språk for å uttrykke seg følelsesmessig. Og det gode er at historiene får enda mer verdi når barna kjenner meditasjonene og kan begynne å bruke dem når de er borte fra hjemmet eller ligger i sengen og ikke kan sove."


"Her leses det også som en godnatthistorie et par ganger i uken for vår gutt på 3,5 - han velger det selv. I morges gir han lillebroren på 5 måneder en klem og sier: Jeg sendte ham litt kjærlighet, hjertet mitt var helt fullt. Og det selv om vi bare har lest den første historien."


"Jeg leste nettopp "I hjertet mitt" høyt til min elskede 3 år gamle datter. Det var et nydelig øyeblikk. Sommerfuglen hun var veldig knyttet til. Hun tok hånden min og koset seg til meg og sovnet. Jeg gleder meg allerede til neste gang."

"Wauhh... Det handler om det faktum at med denne kjærlige barnemeditasjonen, er du med barnet ditt for å ha et rolig øyeblikk. Et øyeblikk da alle stimuli har blitt slått fra og barnet bare lytter til din milde stemme mens du leser disse virkelig vakre historiene."


"Det har vært så vakre kvelder vi har hatt ..... Jeg har følt meg veldig glad for å kunne avslutte dagen på en så god måte."


"Det er en flott bok. Leser det nesten hver kveld til min 9 år gamle gutt. Han ber meg lese det for ham.


"Jaa de er fantastiske. Ifølge våre barn, som å bli satt i en dyne av kjærlighet."


"Vi har nå brukt "hjertehistorier" som datteren min kaller dem for en måned. Siden hun fikk den første, har hun bedt om dem siden. Vi har jobbet for å få seg til å fylle hjertet med kjærlighet når hun synes det ble tøft på skolen. Fra å være veldig skjør, ha vondt i magen da hun gikk på skolen og gjentatte ganger har kollapset der oppe - nå på den tredje uken er hun den lykkelige og sprudlende jenta vi vet og som igjen synes det er flott å ha begynt på skolen. Meditasjonene har virkelig hjulpet oss underveis, og med litt kunnskap om meditasjon og mindfulness er jeg ganske spent på måten historiene er skrevet på. Takk."